Консултация – Презентационни умения

Здравей, знам, че тук очакваше да видиш стандартна информация за продукта “Консултация”. Но ще те изненадам. Защото това не е обикновен продукт.
Това е консултация, която има за цел да вникне в дълбочина и да ти помогне да преоткриеш своите презентационни умения, акцентирайки върху твоите лични презентаторски качества. Това е консултация, ориентирана към личността. Към най-важния компонент от една презентация – ТИ.

 

 • Консултацията протича в рамките на 80 минути
 • Консултацията е фокусирана върху 1 човек
 • Консултацията дава възможност за упражнения, работа с гласа и поведението пред аудотрия
 • Консултацията включва ораторски и мотивационни похвати, които ангажират аудиторията и правят презентатора въздействащ и запомнящ се
 • Консултацията включва подбор на съдържанието, което ще предаде правилните послания и ще продаде идеята на презентатора
 • Консултацията НЕ включва похвати и техническо оформление с Power Point или други подобни програми. Това също се коментира, но не в дълбочина.

 

Аз съм Роси Георгиева и имам над 5 години опит в организирането и рекламирането на събития. Имам над 5 години опит в презентирането пред публика, чрез фейсбук видео похвати, както и лични презентации, продавайки своите фейсбук маркетинг услуги и бизнес събития.

Вярвам, че има с какво да ти помогна и какво да ти дам, така че да бъдеш по-смел, по-уверен и по-сигурен в качествата и знанията си.

 

Това не е типично предложение за услуга, защото аз не съм типичен презентатор.
Аз съм човек, който залага на практиката.

Прочела съм точно 2 книги за презентационни умения, а всичко друго, което знам е научено от опит, от практика, от притеснения, от грешки и от успехи.

И най-важното е, че не се страхувам и не се срамувам да го призная. Защото за мен не съдържанието има значение, а резултатите.

Щом една презентация може да донесе финансов резултат, значи тя е успешна!

Eто едно любителско видео от безплатен семинар на тема Фейсбук Маркетинг, тук ще се запознаеш с част от моите умения.

Индивидуална консултация по Презентационни умения

- Консултацията е подходяща за начинаещи в презентирането. За тези от вас, които нямат опит в това и искат да станат по-добри.

- Консултацията е подходяща за напреднали, за тези от вас, които имат нужда от съвет и помощ в това да станат още по-добри пред аудитория.

- Консултацията е подходяща за всеки, който иска да бъде магнетичен, смел и можещ да продаде идеята си.


ЗАЩО ТОЧНО АЗ ЩЕ ТИ ПОМОГНА?

Имам опит в презентирането пред камера - видео и телевизионни предавания.

Имам опит в презентирането на сцена, на живо пред над 200 и повече души на тема брандинг и фейсбук маркетинг.

Имам опит в презентирането пред студенти, била съм гост лектор в университети в София, Бургас, Варна и Велико Търново.

Имам опит в презентирането и продажбата на маркетинг услуги, които предлагам на малкия, среден и голям бизнес в България и извън страната.

Имам опит като водеща на бизнес и вдъхновяващи събития, част от клуб "Младите дами в Бизнеса".


 

 

 

120лв. Цена 89лв.
Отзиви: "Роси има уникалното умение да влезе "под кожата" на всеки бизнес и знае как да направи точно така, че Facebook да започне да работи за него. И е повече от страхотно, когато този бизнес е твоят ."

Имате въпрос?

Свържете се с мен!

Запитване x

  С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.

  Роси Георгиева

  Запитванеx

   С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.