Мечката и добрата идея.

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / Мечката и добрата идея.

Графитите!

kafiava mechka

Как да бъде подминато забележителното  не само като размери, но и като послание?

140ideas  използват качествата си, за да допринесат за една инициатива с цел опазването популацията на кафявата мечка в София. Специалната акция, която се е провела по време на Sofia Design Week, се е откроила с простичките думи „Мечешка услуга- да опазим кафявата мечка“.

Дали инициативата е породена от извода, който можем да си направим от българската народна приказка „Мечката и лошата дума“? И това е подходящ начин  за човека да се извини на добрата мечка? Това е по-скоро друга приказка със заглавие “Мечката и добрата идея”.

Без значение е, защото разни мечки вече се разхождат по образователни сгради из София. Идеята определено привлича, защото подходът е изключително ангажиращ.

Необходимо е да се пише за подобни инициативи преди, по време и след тяхното осъществяване, защото в случая освен, че фасадата на училището в София е по-пъстра, всички  независимо от възрастта биваме въвлечени, а нейното основна идея е да обичаме малко повече всичко около нас.

Защото тук не става дума само за мечета. Възможно ли е да прерасне в кампания?

Вероятно това е първата стъпка за нещо по-добро в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.