Сблъсъкът: Имейл или Фейсбук?

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / Сблъсъкът: Имейл или Фейсбук?

Заповядайте на нашето Шоу на Живо във фейсбук страницата ни Rosy Georgieva&FaceProfits  – тази сряда 10.05.2017. Ще излъчим още един полезен разговор с много специален гост и ще си говорим по много важна тема!

Сблъсъкът: Имейл или Фейсбук маректинг – в кое от двете да влагаш парите си?

Теми, които ще дискутираме:

-Какво е имейл маркетинг и можем ли да го правим сами?

-Скъп ли е имейл маркетингът?

-От къде да си намираме списъци с контакти?

-Каква е разликата между поискано и непоискано търговско съобщение?

-На кого мога и на кого не мога да изпращам писма?

-Имейл и Фейсбук маркетинг – помагат или си пречат? Каква е разликата между тях?

-В кое има смисъл да влагаме време и средства?

 

Шоуто е подходящо за:
1.Предприемачи
2.Фрийлансъри
3.Всички, които искат да обогатят знанията си за бизнес и маркетинг

Специален гост ще ни бъде Мартин Пепелджийски. Той работи активно в сферата на онлайн разработките и онлайн маркетинга от 2009 година. Той е един от основателите на ABI Web Design – компания, фокусирана върху разработката, поддръжката и онлайн маркетинга на уебсайтове, онлайн магазини и системи. Създател е на стотици успешни проекти, които и до днес покриват нуждата от свеж поток от клиенти на много бизнеси. Много важен за Мартин е един от последните му проекти, който е благотворителен и социален – Дари и подари с Usmivka.org.

Това наше излъчване е част от поредицата ни Фейсбук Лайф на живо, които имат за цел да разширят перспективите на всеки, който е решил да развива проект или бизнес в Интернет. Целта е всички ние да се свържем с важните компоненти на бизнеса и фрийлансърството извън Фейсбук. Тези компоненти, които влияят, помагат или пречат на Фейсбук. Тези стратегии и техники, които имат значение, както за Фейсбук, така за цялостния ни бизнес успех. 

 

Здравейте, аз съм Роси Георгиева – фейсбук маркетинг специалист, консултант и обучител. През последната година се превърнах в презентатор и част от мащабни събития по теми като –онлайн брандиране, мотивация и фейсбук маркетинг, разбира се. Собственик на бутикова агенция за фейсбук и инстаграм маркетинг – Фейс Профитс.
Нашата основна задача е да управляваме Фейсбук страници за конкретни Бизнеси – създаваме адекватно съдържание, което да го брандира и да изпраща точните послания до точните потенциални и реални клиенти на бизнеса в мрежата.

Освен това създаваме, управляваме и оптимизираме фейсбук рекламни кампании, които са в синхрон с бизнес и цялостната маркетинг стратегия на тези, които избират да ни се доверят.

Нашата роля е подпомогнем популяризирането им в социалната мрежа, както и продажбите на конкретни продукти, услуги или личен бранд. Да, работим с много личности по тяхното индивидуално представяне в мрежата. Оказа се доста интересно предизвикателство.

Другото, което аз лично правя са индивидуални консултации, както индивидуални, групови и корпоративни обучения по теми като фейсбук, инстаграм и онлайн брандиране. Обученията са обикновено доста практически ориентирани и тяхната цел е бизнесът или човекът, който ме е наел да поеме управлението на своята фейсбук страница самостоятелно. Често в тези обучения засягаме останалите компоненти на маркетинга, които бизнесът използва – това е задължително и много полезно.

След повече от 4 години работа по различни бизнес страници във Фейсбук, разбрах, че най-добрата формула за успешен проект е съчетанието на моите умения и знания за Фейсбук, с мисията и стойносттa, на вашия продукт или услуга.
Всичко, което прилагам и препоръчвам на всеки един бизнес, избрал да ми се довери, е тествано и видяно в практиката. Разбира се, не се пропускат тенденциите, както и разработването нови и универсални стратегии, подходящи за различните продукти и услуги.

Гледайте записа на шоуто ТУК

Кои са Роси Георгиева и Фейс Профитс и с какво могат да ти бъдат полезни?
Научи повече тук!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.