Как да използваме фб, инста и сайта в ситуация на ограничения?

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / Как да използваме фб, инста и сайта в ситуация на ограничения?
На живо – 3 идеи как да използваме дигиталната среда в ситуация на ограничения? За сайта, за фейсбук, за инстаграм и още! Кратко видео, което ще ви ориентира много бързо и ще ви помогне да действате посока правилното за вас! (видео)

 

Ситуацията е следната.
Миналата година по това време си правихме селфита на спокойствие. И ниските температури не можеха да ни попречат.
Тази година стоим на топло и се стремим да не влизаме в контакт с хората.
Само че…на живо. Онлайн нещата са по съвсем друг начин.
Сами виждате, че всички са в социалните мрежи, вдигат нови сайтове, генерират съдържание, опитват се да привлекат внимание. И на някои им се получава много добре 🤗🤗🤗

Да поговорим за нещо съществено важно преди да преминем към дигиталния маркетинг.

🔥ЦЕНАТА. Това е брандинг. Можем да честитим на себе си и бизнеса си новата година, като ценообразуваме продуктите и услугите си така, че да се чувстваме оценени и същевременно да придадем ясна и точна картина за това, което предлагаме. (тази част от изречението е доста важна!)

🔥Един от най-големите проблеми при определяне на стратегията е – супер ниски цени, които водят до ниско качество на услуги. Защото когато правим компромис със себе си, ние правим компромис и с изпълнението си. 😭😭😭

Падаме си под цената от всяка една гледна точка. Привличаме клиенти, които не са готови да платят, а дори и да плащат донякъде, те не ни ценят.

Високата цена идва и с добро изпълнение и добра подготовка. Отговорността, която поемаме за работата ни също определя цената ни.
Така че, помислете как може да направите така, че бизнесът да генерира повече приход (съответно печалба), с цената, която считате, че заслужавате, намирайки клиентите, които ще ви оценят и ще са готови да си платят.

Подгответе се така, че високата ви цена да носи със себе си добро качество и изпълнение.

Повярвайте ми, фейсбук рекламата не може да реши това вместо вас, нито техническите ви знания…

Обикновена математика и сметки, които ще помогнат за цялостния ни прогрес. 🙂

🥂Не се страхувайте да направите НЕ ТИПИЧНИТЕ НЕЩА за вас, защото точно това ще помогне да откриете НОВИ ХОРА и хоризонти!

☺️🤟Желая ви СУПЕРСКА 2021 – ще бъда не чак толкова лесна, но обръщаща правилата на играта!☺️🤟

 

И цялата ситуация превръща НОВИЯТ МАРКЕТИНГ в различно поле на игра.

Вие как се справяте със ситуацията?

Адаптирахте ли продуктите си за това, в което живеем сега? (споделете ми в контактната форма на сайта или се свържете с мен на лично съобщение във фейсбук и инстаграм)

На мен как ми се отрази всичко това? Реших да бъда креативна.

Направих онлайн курс 🥰🥰“Името ти може да продава” – отлагах го много време, но обстановката ме мотивира и виждам, че това е прекрасно решение за много хора!

>>🔥 Онлайн курс – Името ти може да продава, лесно и много достъпно (oоще малко ще бъде на тази ниска цена), виж тук:

(Видео 13 мин.) Във връзка с промените и НОВИЯ маркетинг, вижте или чуйте едно кратко видео, в което споделям какво да изисквате и очаквате от екипа, който наемате, за да се развивате благополучно в дигиталната среда
(фейсбук, инстаграм, уебсайт). 

Да инвестираме ли в платена реклама в социалните мрежи? (Реклама във Фейсбук и Инстаграм – видео 15 мин.)

>>🔥 Онлайн курс – Името ти може да продава, лесно и много достъпно (oоще малко ще бъде на тази ниска цена), виж тук:

>> 🔥За преквалификация и обучение – как да станем експерти във фейсбук и инстаграм рекламата и да предлагаме тази услуга на клиенти + препоръка от Фейс Профитс, подходяща за едно добро CV, виж тук – www.rosygeorgieva.com/social-products/персонално-фейсбук-обучение
Изпрати запитване
ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.