[Подкаст #2] Как да ползваме Livestream?

Home / Подкаст / [Подкаст #2] Как да ползваме Livestream?

Проучвания показват, че хората са сколнни да гледат Facebook Livestream видео 3 пъти повече, отколкото стандартно видео, което предлага мрежата.

За него се говори, че трябва да бъде неизменна част от онлайн стратегията ни занапред. И е задължителен компонент от съдържанието ни във Фейсбук.
И как няма? Органичният обхват с него е 10 пъти повече, отколкото стандартен пост с каринка или линк!!!

Това е много евтин начин да споделиш нещо полезно с твоите фенове и да ги накараш да те гледат повече. С този инструмент ще станеш 10 пъти по-забележим. Не само защото по време на стриймване видеото е по-гледаемо, а защото след това, то остава на твоята стена и продължава да се гледа от аудиторията.

Какво е Facebook Live Video ?
Видео, което се предава на живо през твоята бизнес страница, профил, ивент или група. До скоро функцията беше достъпна за страници, които разполагат със син бадж – така наречените верифицирани страници. Вече можеш да го ползваш, и ти! И Слава Богу. Защото е чудесен начин да увеличиш ангажирането на аудиторията си в пъти, и то безплатно!

Чуйте последните новини, покрай функцията в аудиото тук!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.