Основните пречки в маркетинга

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / Основните пречки в маркетинга

Какво ти пречи да развиваш маркетинга си?

Винаги ще намерим причини да не правим действие. Най-често виновни ще са обстоятелствата или другите. Единственият начин да се справим с онлайн маркетинга е да се справим със себе си.

 

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ТЕБ, ТВОЯ ЕКИП, ТВОЯТ БИЗНЕС ИЛИ ДЕЙНОСТ! 

 

 

 

Защо да се обучавате индивидуално и с какво това ще ви бъде полезно?
  1. Ще получите идеи и СТАРТЕГИЧЕСКИ стъпки – как да се продаваме – себе си, знанията си, продуктите и услугите, които предлагате.
  2. Ще знаете как да оформите и представите продукта / услугата си, така че да бъде ясно за потенциалния ви клиент.
  3. Ще знаете какво съдържание да подготвяте за фейсбук и инстаграм и как да използвате възможностите на двете мрежи, така че да имате повече трафик към сайта, да бъдете по-разпознаваеми и да увеличите продажбите си.
  4. Ще управлявате голяма част от процесите на своята Фейсбук страница и Инстаграм бизнес акаунт (както и личните профили в двете мрежи) САМОСТОЯТЕЛНО, без нужда от наемане на външна фирма, което си е сериозен месечен разход за всеки бизнес.
  5. Ще знаете какво да изисквате и очаквате от хората, които наемате да управляват Вашата фейсбук страница, инстаграм акаунт, уебсайт, графичен и уеб дизайнер.
  6. Ще получите знания и опит, които ще Ви СПЕСТЯТ време и пари за тестване.
  7. Ще разберете ОСНОВНИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ  и ВАЖНИ понятия, които ще ви помогнат да се позиционирате правилно онлайн, така че да намерите реалните си и потенциални клиенти.
  8. Ще разберете технически тънкости и ХИТРИНКИ от дългогодишния ми опит, които няма къде да намерите и научите, освен от човек, който го е видял на практика и се е учил от процеса. Учила съм се от много грешки и от много успехи.

 

ДИГИТАЛЕН НАРЪЧНИК – НОВИЯТ МАРКЕТИНГ – ВЕЧНИТЕ ЗАКОНИ НА МАРКЕТИНГА В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ + УПРАЖНЕНИЯ

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.