Кофти снимка и скъпи ботуши

Home / Блог / Кофти снимка и скъпи ботуши

12274321_879100792208773_635779240191314153_n

Това са едни скъпи ботуши и една не толкова добра снимка.

И двете неща нямат значение. Този пост е посветен на година, изпълнена с много даване на неща. И то скъпи неща – време, любов, амбиция, желания и пак време. Най-вече последните 3. Защо го пиша това? За да се похваля със скъпата си покупка. Не само.
Хваля се с друго – със себе си на мене си. Защото го заслужавам, защото го мога. Защото съм силна и няма какво да ме спре. Сега е един от тези моменти между мен и мен, в които го вярвам все повече. 
Да ви кажа за ботушите. Те днес са скъпи, утре парите им ще бъдат за съжаление. Но те са символ на 2 неща. Първо, че обществото ни прави гнусни материалисти. Второ, че го осъзнавам, но ги оценявам. Оценявам вложеното и позволеното. Другото…

Другото са само едни ботуши, които другата година ще бъдат заменени с по-скъпи. Но значение няма да има тяхната цена. Значение ще има силата на мисълта, която ги поставя на краката ми.

Пожелавам ви най-скъпите подаръци и още по-скъпи хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.