Как да повишим стойността на това, което продаваме?

Home / Фейсбук и Маркетинг Съвети / Как да повишим стойността на това, което продаваме?

Заповядайте на нашето Шоу на Живо във фейсбук страницата ни Rosy Georgieva&FaceProfits  – тoзи четвъртък 18.05.2017. Ще излъчим още един полезен разговор с много специален гост и ще си говорим по много важна тема!

“Как да повишим стойността на това, което продаваме?”

Теми, които ще дискутираме:

-Kак трябва да изглеждаме в Интернет?

-Как да представяме продуктите си и себе си, за да бъдем по-атрактивни за клиента?

-Каква е ролята на графичния дизайнер в цялата тази картина?

-Какво да очакваме от графичния дизайнер и какво да изискваме от него?

 

Шоуто е подходящо за:
1.Предприемачи
2.Фрийлансъри
3.Всички, които искат да обогатят знанията си за бизнес и маркетинг

 

Наш специален гост ще бъде Полина Цанова.

Тя е графичен и уеб дизайнер вече от много години. Работила е за големи брандове в България и е създавала прекрасни визии за билборди, сайтове, рекламни материали и още много. Може да видите част от творенията й тук: www.popisun.com/graphic-design

А малко по-екстравагантната й страна…Разгледайте на Polina Tsanova – artworks and design

 

Здравейте, аз съм Роси Георгиева – фейсбук маркетинг специалист, консултант и обучител. През последната година се превърнах в презентатор и част от мащабни събития по теми като –онлайн брандиране, мотивация и фейсбук маркетинг, разбира се. Собственик на бутикова агенция за фейсбук и инстаграм маркетинг – Фейс Профитс.
Нашата основна задача е да управляваме Фейсбук страници за конкретни Бизнеси – създаваме адекватно съдържание, което да го брандира и да изпраща точните послания до точните потенциални и реални клиенти на бизнеса в мрежата.

Освен това създаваме, управляваме и оптимизираме фейсбук рекламни кампании, които са в синхрон с бизнес и цялостната маркетинг стратегия на тези, които избират да ни се доверят.

Нашата роля е подпомогнем популяризирането им в социалната мрежа, както и продажбите на конкретни продукти, услуги или личен бранд. Да, работим с много личности по тяхното индивидуално представяне в мрежата. Оказа се доста интересно предизвикателство.

Другото, което аз лично правя са индивидуални консултации, както индивидуални, групови и корпоративни обучения по теми като фейсбук, инстаграм и онлайн брандиране. Обученията са обикновено доста практически ориентирани и тяхната цел е бизнесът или човекът, който ме е наел да поеме управлението на своята фейсбук страница самостоятелно. Често в тези обучения засягаме останалите компоненти на маркетинга, които бизнесът използва – това е задължително и много полезно.

След повече от 4 години работа по различни бизнес страници във Фейсбук, разбрах, че най-добрата формула за успешен проект е съчетанието на моите умения и знания за Фейсбук, с мисията и стойносттa, на вашия продукт или услуга.
Всичко, което прилагам и препоръчвам на всеки един бизнес, избрал да ми се довери, е тествано и видяно в практиката. Разбира се, не се пропускат тенденциите, както и разработването нови и универсални стратегии, подходящи за различните продукти и услуги.

Кои са Роси Георгиева и Фейс Профитс и с какво могат да ти бъдат полезни?
Научи повече тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.