Вярвам в теб. Скачай!

Home / Блог / Вярвам в теб. Скачай!

 

4254-Cat-Jump-(www.WallpaperMotion.com)Започвам да си мисля, че е важно да знаеш какво наистина искаш да постигнеш. Но не говоря за едно обикновено знание..Говоря за горене…
Да те гори отвътре. Като виждаш, че не става по един начин, да търсиш друг.
Толкова да знаеш какво искаш, толкова да го усещаш, че утре да не си промениш решението, защото видиш ли “нямаш време” или просто “липсва настроение”. И сега се сещам, за моментите, в които съм била леко настинала. Как тялото ми не иска да се мръдне от леглото, а в главата ми аз вече правя всичко онова, което ме води само напред!
Не се предавайте, хора. Успехът идва. Стига да искате. Стига да вярвате. И ако днес с чувствате прецакани от шеф, колега или партньор – не е случайно. Може би,е време за промяна.
Искам да кажа на теб – ако в момента си загубил надежда, знай, че аз вярвам. Ти ще успееш. И знам, че можеш. И когато успееш, ще се сетиш за този “ред вяра”, която си взимаш сега. И ще бъдеш благодарен.
И аз ще съм благодарна – затова, че вярвайки в теб, съм повярвала и в себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Роси Георгиева

Запитванеx

    С попълването и изпращането на този формуляр, се съгласявам със съхраняването и обработката на моите данни от този уебсайт. Запознат(а) съм с Политиката за защита на личните данни и Общите условия на сайта.